28/2-09

Nu ska jag dra upp till tven ett tag, ha en bra lördag kväll.
Skriver i morgon efter jag har kommit hem från skidbacken, puss!





Lördag kväll,

Glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya*



TRÄNING TRÄNING,

I morse var jag på spinning jobbigt jobbigt, och direkt efter det så gick jag på arobix haha det var skit kul men också skit jobbigt, jag skulle ha boxats också men jag fick inte det för mamma eftersom mitt finger är skadat, så nästan hela dagen gick åt till träning. Annars har jag bara varit hemma. I morgon ska jag upp tidigt för jag ska åka skidor med pojkvän, kul kul! Kankse skriver igen senare puss!


godnatt <3

Nu ska jag gå upp och kolla på tv, hoppas ni alla har haft en bra dag, puss!


Damn Lonely Night..<3


GE MIG SOMMAR! <3

     

Inget kan slå sommar 08, baby du gjorde det till den bästa sommaren någonsin <3

haha så sööt <3


Ta mig härifrån!

Jag längtar tills jag och mamsen ska åka till göteborg, fett skönt att få komma härifrån! En bild från förre året haha,


music <3



Jag tycker om den, <3

Utan dig finns inte jag <3

Din underbara människa! Jag vet att jag ibland har mina dåliga dagar, men du står ut med mig ändo, du är guld värd jag kommer aldrig någonsin sluta älska dig, en gång fick jag frågan: vad är meningen med livet? och svaret var själv klart för det är du, du är anledningen att jag orkar med livet över huvud taget, utan dig finns inte jag.

'

Jag älskar dig,


Dagiskompis! :( <3

Åh i morgon flyttar min kära dagiskompis Louise Lindhe, asså vi var bott grannar i tio år, tio år! Och nu flyttar hon känns ju helt tomt! Kommer gråta floder i morgon, kommer alltid sakna dig här hemma gumman, jag älskar dig! <3



Kommer sakna dig vännen min...<3

flower power! ;)<3

Jag fixade mina naglar i veckan, gjorde vanlig fransmanikyr med en anning rosa i underlacket och köpte söta blommor på kicks för 50:- och va tycks ? jag tycker det vart rätt sött, lätt som en plätt!




Lindis is back! <3

Förlåt förlåt men nu är jag tillbaka! I onsdags var jag uppe i kungsberget och åkte med skidor hela dagen men josse gull, min morgon startade klockan 05.00 sen tog vi bussen från cityterminalen klockan 07.00 shit tidigt värre! Dagen var super kul! Tills jag råka ramla och rakt på mitt lillfinger det såg helt cp ut så när jag kom hem åkte vi raka vägen till akuten och rönka och greja men som tur var var det inte brytet, men kan va typ leder som har gått av, låter frächt va? haha fingret är helt blått och ser ut som en falukorv haha, jag hoppas det går över snart för ska dra och åka skidor på söndag igen yeeh! I går åkte jag skridor med älskling på någon sjö det vart inte så mycket skridskor åkning för isen var verkligen jätte dålig på kvällen var vi hemma hos hans pappas tjej åt middag och kolla på barnfilm haha, sedan åkte vi hem till hans pappa och kolla på tv och åt chips haha, och idag har jag åkt skridskor igen med pojkvän markus och basti det var kul, och efter det ålte vi till skärholmen och köpte present till deras mamma för hon fyller år i morgon. Och jag köpte present till bästis som fyller snart hihi. Och nu har jag precis kollat på let's dance haha så kul kan man ha en fredag kväll. Hoppas ni har haft det bra dom närmaste dagerna, ber som ursäkt att jag inte har uppdaterat. puss på er!



Lindis en härlig dag i skidbacken yeeh <3

God morgon! <3

Heej alla trötta och glada människor!
Har precis gått upp, förlåt att jag inte skrev i går men jag hann verkligen inte. Jag började dagen med att åka in till stan i snöstormen tåget var segt som en snigel! Men till slut så var jag inne i stan jag gick runt i stan och kolla lite för mig själv någon timme eller så, sen träffa jag mamma och pappa dom hade varit och ätit brunch på söder någonstans, i stan köpte jag nya vantar örhängen och shorts! haha dom var ju så söta. Efter stan åkte jag raka vägen till södertälje för att möta sara jag följde med henne till kyrkan där lyssna vi på några som prata och så fikade vi efteråt. Och när jag kom hem från södertälje gick jag raka vägen hem till josse och kollade på beck med josse och fredde. Jag gick hem därifrån vid ca tolv, så när jag kom hem var klockan runt kvart över tolv och då hann jag inte skriva, Idag ska jag åka och klippa mig! Och så ska jag umgås med josse, Och i morse bokade vi platser till kungsberget! Som är på onsdag fan va kul vi ska ha josse! Vi ska åka från cityterminalen klockan 7.00 och åka hem klockan fyra, aah längtar! Nej nu ska jag gå upp och göra mig i ordning och sedan dra i väg till frissan! Ha en super dag, puss!


MOVIE TIME! <3



Nu ska jag lägga mig ner och kolla på livet är en schlager, den är hur bra som helst, puss!


Helt rätt! <3



Helt rätt!, Molly sanden och emd i final, yeeah <3

aaoouu <3



störtskön! <3

Lördag <3

Just nu känner jag mig väldigt nere, pojkvän åkte precis hem jag kan inte förklarar i ord hur tomt det är utan honom! I går kväll hade vi det väldigt mysigt vi lyssnade på musik en lång stund sen kolla vi på tv. I dag har vi kollat på film och ätit semla som mamma gjorde thihi. Senare i kväll ska jag kolla på melodifestivalen men innan det vet jag inte. Hoppas eran eftermiddag kommer bli roligare än min. puss!

Alex hjärtat, jag älskar dig


Ser du ut som mig på morgonen ? ;o

 

Är det någon mer än jag som har världens största påsar under ögonen när man vaknar och ser ut som man inte har sovit på hundra år, men det är ju hur lätt som helst att dölja, great! Använd ljust smink! dra concealer under ögonen och påsarna försvinner på ett kick! Och använd vitkajalpenna det förstorar ögonen och du ser absolut inte trött ut, pigg som en nötkärna, great! Puss!

Ingen är perfekt på utsidan <3



Kändisar vaknar inte mer perfekt smink på morgonen som i alla filmer, Kolla den första bilden och gemnför med den andra, det är stoooor skillnad, ingen är perfekt på utsidan, ha det på minnet när du inte vill kolla dig själv i spegeln någon dag, puss!


Älska make up store <3



Lite dyrare men lite bättre <3

Tiden går långsamt när man har tråkigt,

Heej nu sitter jag och väntar på alex, han är sen. Jag var i Tumba en snabbis med louise men båda två tyckte attt tröjan vi skulle köpa att den inte satt någo bra, suuuck jag som var så himla inställd på den! Aja jag köpte en godispåse tills i kväll i allafall haha. I kväll är det let's dance, men det vill säkert inte alex kolla på haha. I dag såg jag en mobil jag ville ha den är rosa! (a) Hoppas ni alla får en trevlig fredag kväll puss på er!



20/2-09

Heej alla glada!
Nu sitter jag i data salen och har rast, skönt! Efter plugget ska jag i väg och köpa en ny tröja med Louise great! Senare på kvällen kommer alex, och vi ska kolla på film och äta godis haha. Jag skriver mera när jag kommer hem! Puss på er, !


fredag nästa!

I morgon är det fredag! Och min sötnos kommer hit, på lördag ska han troligtvis nattgibba men då kankse jag ska vara med valle och josse dom ska planera förns deras födelsedag, dom brukar alltid ha tillsammans för dom fyller så nära varann, och det vi hade tänkt göra är super kul, fast det tänker jag inte skriva haha (a) Nej nu ska gå upp och plugga svenska. Puss påre!


God kväll <3

Heej,
jag har precis ätit middag, har ingen anning vad jag ska göra i kväll. Eller jo plugga svenska.. Och det finns ju inget bra på tv nu när top moddel är slut! puss på er!


skinnjacka <3



Snart är det vår! Och då kan man ta fram den snygga skinnjackan igen!, great!



Linda like <3



Jag har tipsat om min mascarar ni vet den rosa, Men denna är också bra och den är bligare, så denna rekomenderar jag starkt också, men den rosa är min starkaste favorit ändo <3

I LIKE <3



Hur bra som helst, kosar runt 90 kr, finns hur många färger som helst great!


Håltimme! :D

Nu sitter jag i data salen i skolan för jag har håltimme, hur skönt som helst! Ledsen att jag inte skrev så mycket i går men mitt internet funka inte tyvärr. I dag har det inte hänt så mycket, allt har varit tråk här i skolan. Hoppas ni har det roligare än jag, puuss!


shampoo <3



Hur bra som helst! Det är extra pris just nu, så passa på kostar 79:- great! -
puss!


josse och linda drömmer ;o

 

Jag vill ha en dalmatinvalp och josse vill ha en mops haha, erkänn min var sötast? ;)


Tjohoo <3

Heej alla glada människor!
Just nu sitter jag hemma hos josse hon plattar mitt hår, hon är super på det! I skolan hände typ ingenting, vi åkte skridskor i morse det var skoj, även om man inte är speciellt bra på det haha. I kväll händer troligtvisst inte så mycket, ska plugga engelska glosar och titta på efterlyst det är helt klart en favorit! Ha det gött så länge! puss!


God kväll <3

Nu ska jag hoppa in i dushen och släng in ett par jeans i tvättmaskinen,
skriver kanske senare, puss!


Haha <3



Haha absolut bääst! puss

min bara min <3



Funderar du på att köpa ipod köp en sådan den är hur bra som helst! Och dom har roliga funktioner som inte dom gamla nano ipoderna har, och hur bra och kul är inte det? Jag är super nöjd!  puss



i miss berlin



Var där i sommras, och det är ju värsta shopping staden, det kan inte bli bättre!
Om du åker dit, så är ett måste att besöka KaDaVe hur coolt som helst! puss,


Göteborg nästa!



Även fast jag har varit i göteborg hur många gånger som helst så tröttnar jag inte,
Drar dit för en shopping helg med mammsen den 8 maj, great!



hot or not?



Är det någon mer än jag som inte är förtjust i dom utsvängde jeansen som man ser allt mer och mer,
Jag föredrar nog dom kära stuprören trots allt. Nicole Richie värkar tycka om dins jeans i allafall great.


Heey people!

Just nu ligger jag i soffan med datan på magen och kollar på ett gamalt avsnitt på top model, så kul kan man haha. I dag har det inte hänt mycket alls, har kollat kläder på nätet typ hela dagen har säkert kollat tusen olika plagg men ändo hittar jag jätte lite jag tycker om, men men. Just det! Jag drar till Göteborg den 8:e maj men mamma vid ska dit över en helg och shoppa great! Vårt hotell ligger alldels vid gallerian kan det bli bättre!? Yeas tack mammsen!


Köp smycken på nätet <3

Jag hitta en rolig sida, med massor med smycken.
cocoo.se Allt är nickelfritt och fraktfritt, great!




omg, ge mig!



Rosa tv, det kan ju inte bli bättre! Ingen anning vart man får tag i en sådan,
men man kan ju alltid drömma haha puus


God morgon <3

Jag är hemme i dag också, aah jag vill inte vara sjuk! Man får bara ångest för man missar massa i skolan. Det är så jobbigt att komma efter. Jag har precis ätit frukost, det är bra för att vara jag. I dag har jag ingenting planerat det blir väll förflyttningar från tven till datan från datan till sängen skulle jag tro, tråååk. Jag har so prov i dag också, jag kan typ allt så skulle vart skönt att få det klart i dag. Men nu ska jag plocka undan frukosten, puss!


God kväll <3

Nu börjar jag bli trött, ska lägga mig framför tven ett tag,
hoppas ni alla har haft en bättre dag en jag, puuuss!




Ta mig tillbaka!


Någon mer än jag som saknar den kära sommaren?
Vill tillbaka till solen,havet,kvälls promenaderna på stranden.
sommaren 08 var den bästa ever!

Linda dagdrömmer ;o



omg! Hur cool var inte den!?
Någon som är gullig och köper den till mig i sextonårs present kanske ? (a)


Internet shoppa?

Bra sidor:
Uppercut.se
Nelly.com
bubbelroom.se

Sen kan du även internet shoppa i dom vanliga butikerna,
tex ginatricor och H&m great!


pink pink pink,



Världens bästa shampoo och balsam!
puuuss!


Tråååk,

I dag har jag inte gjort mycket alls, jag har lyckads flytta mig i från sängen till tven och från tven till datan, har verkligen skit tråkigt, hoppas eran dag har varit bättre än mig, puuss!


I like <3

 


Lindas vardags,




helgen <3

  

Älskling tack för att du finns <3

Dagens,

Dagens humör: Nja är  sjuk så inge vidare,
Dagens klädsel: pjamas (a)
Dagens frisyr: toffs,
Dagens smink: inget alls ;o
Dagens planer: plugg plugg plugg
Dagens beroende: datan
Dagens tråkigaste: allt är tråkigt idag
Dagens kärlek: pojkvän

sommar fint <3



Lauren från the hills, fint fint ge mig väskan! <3

Ge inte upp! <3



I bland känner jag att jag bara vill skit i allt, för jag orkar inte! Jag vet att det finns många som känner så här, Men livet blir inte lättare, du vet innerst inne att du måsta ta igen allt som du har stuntat i, och då blir det bara jobbigare, tro på er själva, Man kan bara man vill <3

sjuuuuuk :(

Idag är jag hemma vakna i morse med världens huvudvärk så jag är hemma idag jag tror jag börjar bli förkyld suck! Men häldre nu än nästa vecka då det är looov :D <3


kommentera (a)<3

Blir jätte glad av att jag har fått fler läsare, men snälla kommentera,
om något är tex bra eller dåligt, tack i förhand, puss på er!



alla älskar h&m! <3

   


Ge mig! <3


colour <3



Finns nu i butik, eller på www.depend.se <3

jewellery <3



Armband från Louis Vuitton, super söta! <3


Alla <3 dag!



I kväll ska jag mysa med pojkvän, så kommer inte skriva mer i dag, ha det mys puss!


BIG LOVE! <3



KaDeWe är tyskland "nk" Men mycket större! Man kan bara drömma sig bort bland alla gucci väskor och DG parfymer, Allt är verkligen perfekt där inne, så om du är i Berlin gå hit, du ångrar dig inte! <3


my favorites! <3

 
DKNY 335:-  Naomi Campbell 265:- Finns hos tex, kicks och Åhlens.
Luktar underbart, använder dessa dagligen, super! <3

For guys <3

 

Jag har kommit på att jag bara rekomenderar grejer till tjejer så här kommer för killar, Hur sommrigt och snyggt var inte dom kläderna till den solbrännan? Och parymen luktar underbart, min pojkvän råkar nämligen äga en sån great! <3


Björn Axen <3



Lite dyrare lite bättre, köp den nästa gång när det är dags för en ny!
Puss! <3

Baggypants = great!



Jag har ett par baggypants från veromoda som jag är jätte nöjd med,
och är super snyggt! ;D<3

Fredag den 13:e! :O

Heej alla glada!
I dag har det inte hänt så mycket vart i skolan och skrivigt uppsattts, jag siktar på mvg ,men vem vet.. Efter skolan åkte jg och valle till tumba för att köpa ansiktsmask, som jag lyckades glöma på donken, snacka om fredag den 13:e! Tidigare i kväll har vi haft hemma spa tvättat håret och plattat super, jag sover här i natt skriver i morgon! Hoppas ni har haft en bra dag! Puss!


 



Natti Natti <3

Nu måste jag gå upp och lägga mig, läsa på inför uppsattsen i morgon,
håll tummarna för mig! puss på er!





Top model vinnare 09!

Linda Malmström! Haha jag skoja nej men mckey hon var absolut värd det,!
Vart jätte glad att hon vann i går (a)


Den finste bilden i hela tävlingen! (a)



12/2-09 <3

Heej,
har inte kunnat skrivigt förns nu för sidan var helt konstig tidigare idag. Men i allafall I dag har jag varit i plugget där hände tyvärr inte så mycket förutom att vi fick mer läxor suck! Men i efter skolan åkte jag och tjejerna och några fältare från fritidsgården för att kolla på en föreställning "15 orsaker till att vara kille" Trodde den skulle vara bättre, men vi behöver inte gå på två elevensval fram över för vi följde med great! Jag kom hem för ca en timme sen, och jag har gjort mina gymnasiumval! Omg känns stort haha. Hoppas ni alla har haft en bra dag! Puss

  


Top model time ! <3


Top model time ! <3


Depend <3



Snygga naglar lätt fixat great! Mycket billigare att fixa dom själv, det har jag gjort och jag vart jätte nöjd! Jag köpte mallar till fransmanikyr på Kicks kostar 20kr sen Finns ett helt pack med rosa (finns även i fler färger) kostar kostar runt 70-80 kr skulle jag tro, och sen har jag köpt nagelbandsolja från Oliva och den var super! Står på baksidan på mallarna hur du gör detta, Great! puss!


Clothts <3



Kolla va sommrigt och fint! Tycker inte om skorna med resten var ju super!
Allt från H&M great!

11/2-09

Heej alla glada!
Förlåt att jag inte skrev i går men jag var i stan rätt länge i går med pappa, och när jag kom hem var jag tvungen att plugga matte hade diagnos idag. I stan handla jag lite grejer tills på lördag, säger bara nk äger på sånt. Sen köpta jag två nya nagellack och mallar till fransmanikyrm fint fint. I dag har jag varit på fiket med Louise mys! Efter det så åkte vi en snabbis till tumba för jag skulle köpa nagelbandsolja, asså herregud har börjat bry mig väldigt mycket om mina naglar på senaste haha. Just nu sitter jag och väntar på att det ska bli mat är vrålhungrig! Hoppas ni har haft en bra dag! puss!



Natti natti <3

Nu ska jag gå upp och glo på tv, skriver i morgon puss på er <3


Varför!? :(

Jag har glömt att skriva att Elina åkte ur top model!
Hon var sjukt fin, nu håller jag på hon i kort svart hår, kommer inte i håg i huvudet nu.



Elina Amarica's next top model 2009, men det blev hon inte :(

Film film <3

Har nyligen sett:

            

Wildchild
och valkyrie båda var jätte bra, wildchild är en typiskt tjej film men det var skit bra!
Valkyrie också men dock passar inte Tom Cruise i den rollen han spelar (a)

                                                                                                                            
   

Linda Like aqua haha <3





Jag verkligen avgudade dom när jag var liten och nu sitter jag och lyssnar på dom på youtube, stört sköna visst!?
Därför dela jag med mig av dem haha (a) <3

I like pink <3


Absolut bäst, finns även blöt kajalpenna i samma märke som är toppen! <3

Dagens outfit <3



Ursäkta bilden men hade inga batterier i min kamra <3

Bästiskakan! Mumsigt tips! <3

Gör en helt vanlig kladdkaksdeg sedan häller du i smartisar i degen och häller det i en form sedan lägger du på marsmellows ovanpå (fast dom som ligger på toppen blir verkligen grillade haha) Men själva kakan vart super god! (a)

 


Ursäkta ursäkta!

Förlåt att jag inte skrivigt på väääldigt länge, men nu är jag tillbaka pigg som en nötkärna!


Top model time! <3

Nu ska jag se på top model! Skriver i morgon godnatt på er puss!


Tyra Banks alltid lika perfekt*

se och njut! <3



Det här är den bästa scenen i hela filmen, får tårar i ögonen varje gång(a)
Ursäkta bilden, men det fanns ingen bättre, taget ur filmen twilight <3

Onsdag <3

I dag ringde klockan 08.10 hade sov morgon skönt! I skolan hände absolut ingenting, skit trist verkligen. När jag kom hem la jag mig framför tv hade verkligen inte ork eller lust att göra något annat jag borde kanske plugga, men man blir ju knäpp av allt pluggade ah, i morgon ska jag sitta och skriva en uppsattats i tre timmar, Tre timmar! Jag kommer bli hjärntvättad! Aja hoppas det går bra i allafall. I kväll ska jag se på top model, i like! I går kväll fick jag veta att jag och alex kanske inte kan vara hela helgen.. Jag känner att jag behöver hans närhet just nu, asså jag vet inte vad det är med mig, känner mig bara sur och nere hela tiden, jag vill inte det bara blir så, jag blir knäpp ahh! Förlåt det ska inte gå ut här. Hoppas ni har haft en bättre dag än jag, puss! 




Äta bör man annars dör man! <3

Nu ska jag gå upp och börja med med maten Louise är snart här, skiver senare pussen!


sommarfint! <3


Ge mig sommar!, Jag vet inte men jag tycker blått är väldigt fint på sommarn fråga inte varför det bara är det,
(bilder taget från årets h&m katalog)


Tisdag <3

I dag var skola igen suck! Vi hade nationella omg jag stressa verkligen igenom dom sista frågorna för att hinna! Ush jag hoppas verkligen att det gick bra! Annars har det inte hänt så mycket, jag har gått i mina nya skor hela dagen, och det var verkligen halluljha moment när jag kom hem och fick ta av mig dom haha. I kväll är ingen i min familj hemma så jag och Louise ska äta middag här i kväll mys! Jag kanske skriver mera i kväll puss!


tips tips tips!<3


Och hur gulligt var inte det här!? Frukost på sängen med sin älskling på alla hjärtansdag,
 kan ju inte bli mysigare!. Produkten finns på bluebox.se kostar 39 kr, super! <3

I LOVE! <3



Det är dom här jag menar med sommar skorna,
i sommar är dom mina! Dom är hur fina som helst! Åh ge mig!
 Jag har tyvärr ingen bild på dom andra jag köpta i dag och jag orkar
inte lägga in det just nu heller, förlåt gör det en annan dag (a)<3

Bästisdag <3

I skärholmen träffade jag valle det var mysigt att få umgås med henne, först var vi i skärholmen och där köpta jag ett par örhängen och lite andra grejer ssh det är alla hjärtansdag snart (a) haha. Men efter att ha prövat skor vart jag förälskad i ett par och var bara tvungen att köpa dom. I entligen ville jag ha två par men ana paret var sommar skor och det kändes fel att köpa dom nu så dom får vänta lite, men dom andra skorna som jag skulle köpa fanns självklart inte i 37 i skärholmen så vi fick åka in till sweagatan i stan och där köpte jag dom! är jätte glad, fast surt för plånboken men men. Hoppas ni alla har haft en bra dag, det har i allafall jag (a) Puss!

 ''Hjärta''


En härlig stund för mig själv <3

I dag när jag gick från pojkvän, var det riktigt fint väder var faktiskt skönt att ta en promenix och låta tankarna snurra i huvudet ett tag, inte för alla är posetvia men såna tankar behövs också! puss!


Tack <3

Tack pojkvän att du ställde upp och kollade på ''i taket lyser tjärnorna'' även om du alls ville det, men det fanns ingen jag heldre ville se den än med dig, tack för en underbar helg, jag älskar dig! <3


Måndag morgon <3

Nu sitter jag hemma hos alex, han är i skolan men jag är ledig i dag såå skönt! Klockan tolv ska jag gå för att träffa valle i skärholmen för vi ska äta lunch tillsammans. Hoppas ni alla har en bra dag i skolan (a) haha nej nu ska äta frukost och sedan dra i väg till skärholmen, puss!


Söndag <3

Nu är jag hemma hos alex, han ligger och sover  eftersom han var på nattgibb i går suck! I kväll ska vi gå på bio ''i taket lyser stjärnorna'' jag hoppas den är bra, jag är läst boken och den var bra så hoppas att inte filmen gör mig besviken. Jag vet inte vad vi ska göra innan på dan alex lär väll sova, kul not. Ska försöka få liv i han snart. Skriver för hoppnigsvis i kväll. puss!,




Trailer på ''i taket lyser tjärnorna'' <3

RSS 2.0