baby you light up my world like nobody else


















Jag älskar honom så mycket så det gör ont ♥


With Or Without You



ny bikini


godnatt.




Trött tjej checkar ut! Godnatt ♥


förändring


Jag tar studenten på fredag. För det första är det helt sjukt. Vill jag eller vill jag inte ? Men ikväll har jag kollat igenom bloggen vad jag skrev och tänkte. Man ser tydligt att livet är på väg mot rätt håll. I början på förra året var det en riktigt jävla tung period och man hade bara ett mål: stiga upp, överleva, sova. Ingenting var speciellt kul just då, eller jag kunde inte se det postiva i saker och ting. Visst jag kan ha dåliga dagar nu också men det har vi alla. Det jag ville komma fram till var att livet ser ljust ut, jag känner mig hel. Jag har ingen aning vad jag göra om 3-4 månader. Ingen aning. Det är lite läskigt men på ett bra sätt. Det är dags för nya utmaningar i livet och jag är redo. Tror jag.

Nu när jag sitter här 3 dagar innan studenten och tänker tillbaka inser jag faktiskt hur man har förändrats som person. Det är helt sjukt! Jag har träffat 3 underbara tjejer som jag tror kommer bli vänner för livet. När jag började gymnasiet skulle jag vägra att prata inför massa folk som tex förändrar osv men för ca 1 månad sedan hade vi våran smbe-kväll och visade då vårat projektarbete som jag är sjukt stolt över. Och vi framförde det för elever och föräldrar. Idag är det inga problem. Idag vet jag också att jag klarar av mer än vad jag tror. Tex jag hade inga förhoppningar alls när jag började gymnasiet. Jag trodde inte på mig själv och trodde inte jag skulle klara av gymnasiet med några "bra betyg" jag var inställd på att få G i det mesta. Men nu inser jag faktiskt att jag kan jävligt mycket och är riktigt nöjd med mina betyg. Men vilja kan man gå långt.

Jag vet inte varför jag skrev detta. Kvälls underhållinig.

P.s Tro på er själva!


lyckad kväll!




Jag är så sjukt trött för tillfället. Var på skiva i söndags och kom hem runt 5 på morgonen och igår var det skiva igen och kom hem runt 4. Så ja jag är ganska körd i skallen just nu! Nu sitter jag och kollar på big brother och bara chillar galet, härligt!


21.46




Varje år drabbas 300 barn i Sverige av cancer. Kolla på filmen och gör något bra genom att sprida den!


gubben i lådan


Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om


en vecka kvar!!!





fin fina presenter!






Fick även jätte fina bilder med gamla och nya bilder!
Tack tjejer ni gjorde kvällen bäst!! <3


inget stoppar mig nu!



sista dyngnet som 18 barre




Bra eller dåligt ? Det vet jag inte! Men är hype på livet just nu. Jag är så jävla bäst har fixat matten denna vecka och naturkunskapen wooho friiiii! I morgon ska jag färga min utväxt och sedan möta mina jätte fina vänner och ha mysig piknick och sedan är det mys med familen och på kvällen har jag match, tagga! Studenten nästa vecka!!! gaaah livet är as kul för tillfället!!!! ♥


godnatt!



det finaste jag har


 

I med och motvind ♥


jag tror på dig




Lycka till i morgon min fina vän! ♥


familj




Ibland lite trasig, men helt perfekt ♥


studentklänningen




Köpte en ny i sista minuten! Är Nöjd. Och jag SKA vara lycklig och galen i den! Puss!


påminnelse till mig själv




Mamma har försökt övertala mig hela eftermiddagen att jag är bra på saker som ingen annan är bra på och att jag ska vara stolt över det jag faktiskt lyckas med. Och jag ska faktiskt (försöka) att inte fälla en tår till i detta ämne. Mamma har rätt (som alltid) jag är faktiskt bra på andra saker och jag måste sluta stirra mig blind på saker jag misslyckas med. Jag är väl mänsklig jag med.. trodde ni inte va?

Och ni där ute också, kom ihåg Du kan inte vara bra på ALLT men du är bra på något!
Love! ♥


tpl


 Är trött på gymnasiet, i eftermiddags ville jag inte sluta men jag ångra mig nu det ska bli så jävla skönt att inte behöva gå dit mer OCH Är trött på hur en del vuxna behandlar och utnyttjar ungdomar. Idioter.


godnatt!


Jag ligger i sängen och väntar på John blund, hoppas han kommer snart!
Godnatt! ♥


vamos a la playa




Snart är det heeeejdå Sverige! Längtar efter pirret i magen dagen innan, pirret i magen när man är på väg till Arlanda, pirret i magen när planet lyfter och landar! Åh är rå taggad på en vecka i ayia napa med världens bästa kille! Det kommer bli så grymt! Som det låter verkar cypern och ayia napa ha allt! Bra ute liv, jätte fina stränder och god mat osv. övertaggad_tjej.se


diss


Jag var inne på Nelly idag och kollade skor och hittade massor av fina skor och deras absolut dyraste skor var dessa från acne dom kostar 4000 kr. Jag kan inte tänka mig att någon framför datorn tänker "shit va snygga" eller ? dom ser ut som ett par ihop knölade galonbyxor! Nelly har skit konstiga skor ibland fattar inte riktigt grejen med det..


mina älsklingar




Mina favoriter! ♥


stanna livet nu!!


 

Shit nu känner jag att Livet går för fort! Åh vill man ta studenten? allså jag gick nyss på dagis känns det som, känner mig fortfarande som en liten skit unge. Jag vill inte bli äldre för tillfället. Fyller 19 nästa vecka. Mitt sista år som tonåring what vad hände !? Tjena jag har ålderkris och har inte fyllt 20. patetiskt.


nostalgi




Så bäst.


saknar dig.


 

♥ ♥ ♥


halloj!


Hej på er! Min dag började lite si så där! Var jätte trött i morse och ville bara krypa ner under täcket! Men jag hade prov så det var bara att gå till skolan, provet gick bra faktiskt eller det kändes så! Efter provet hade jag håltimme i 3 timmar så jag åkte in till stan och möte Linnea vi myste i solen några timmar! Hon räddade min dag! Sen var det tillbaka till skolan igen och skriva prov nr 2 för dagen gick så där! i morgon ska jag ha prov igen och om jag fixar det i morgon är jag klar med engelskan! Håll tummarna för mig i morgon !?

Nu i kväll har jag precis skrivit klart en rapport som jag för någon sekund sedan skickade in känns väääldigt skönt! Prov och inlämningar bara hänger över mig just nu bläää. Alla 93:or håll ut snart slut snart slut!!


längtar!




Längtar till 8 Juni då jag och alex åker till ayia naaapa!


långa nätter..


Veckorna fram till studenten är verkligen pain in the as. Har två prov i morgon och ett är Nationella i engelska, åh nervös! Idag har jag hunnit med mycket, har tränat och städat mitt rum och då menar jag verkligen städat. Ni skulle ha sett hur det såg ut innan.. Jag har även bokat in massage och spa på fredag! Längtar! ska plugga några minuter till innan jag släcker lampan, godnatt! ♥


dags för träning!


Jag har fortfarande ont som ett as i ryggen men det ska ju vara bättre att röra på sig. Jag drar ner tll gymmet nu och kör 1h och 30min! statsar på mage och armar idag! Hörs senare!


great..

Tumblr_lmgrw52uvo1qazstso1_500_large

värt att testa.


måndag.



who do you think you are?
runnin round leaving scars.

ny bikini till ayia napa!


gråtfest



lördag


 

Halloj folket! Helgen än så länge har varit störtskön! I fredags LMFAO ÄGDE! Herregud vad bra det var! Kan leva på det ett tag! Och idag har jag jobbat började 12 så det var inge jobbigt att åka dit alls! Cash is king! Och nu på kvällen har jag varit på bio med älskling och leon julia och max! Filmen var väl sådär.. men det var ändå mys! I morgon är det fotboll som gäller, söderstation NÄSTA! ♥


Ayia napa bokat!!


Hotell Marina – Utvalt av Ving



Wooho lite livsglöd igen!! Åker 8 juni med Alex! Bilden ovan är från hotellet! Tagga! ♥


norlie och kkv





rooolig vecka!


Jag har varit ledig måndag och tisdag. På torsdag är den andra matchen för säsongen. Fredag LMFAO LIVE!. Söndag är det bajen match som gäller! Nice vecka !?


en liten jävla månad kvar!!




1 månad kvar till STUDENTEN!!


då och nu




Helt sjukt vad tiden går fort! Förr umgicks vi med en varsin spade i sandlåda och nu festar vi på krogen tillsammans!? va fan hände liksom? Vi gick nyss på dagis och nu ska vi ta studenten! jag hinner inte med! Är så otoligt stolt över dig min fina! ♥


förra veckan = helt galen




Förra veckan var det sååå mycket som hände i mitt liv. Kanske lite för mycket ? Nää det var ju stört kul!
Det var först min skiva sen valles skriva sen årets första match (vi vann!) mösspåtagning sen fest hos emelie sen saras skiva och sedan valborg med grillning! Herregud fick jag med allt? Nej men förra veckan var helt galet kul!
Slänger upp en bild från mösspåtagningen!


RSS 2.0