tugga svälj trevlig helg!



just nu väntar tven, puss!

Heey people,

fredag ja fredag! Nu har jag varit hos älskling i två dar jätte mys, men i morse åkte han till göteborg för han ska på konsert i kväll på u2! fusk fusk! idag var jag och markus i skärolmen för jag skulle köpa nagel mallar men det fanns ju självklart inte ahh damp! När jag kom hem fick jag jobb direkt fick lacka våra utemöbler lite extra pengar går ju alltid åt. i morgon ska jag vara med valle vi ska in till stan och kolla pride haha kan bli kul. aja hoppas eran kväll kommer bli bättre än min, puuuss!

jag lever för honom,



Tre ord, tolv bokstäver,
fyra vokaler och åtta konsonanter- jag älskar dig

trååååkig dag!

det bara regnar och regnar! Alla typ jobbar eller är bortresta så det finns ju inget att göra heller.
 Man får väll sätta sig framför tven eller nåt. hoppas eran dag är bättre än min. puss!

HEMMA IGEN

hallå nu är jag hemma igen efter har varit på gotland i nästan två veckor. Det har varit super skönt att bara ha chillat runt. Jag och älskling har badat på vattenland, han fick i födelsedagspresent att åka helikopter, vi har kört minigolf, vart på bodaborg, badat i blåa lagunen, åkt gokard eller hur det stavas (a) och sen har vi shoppat och bara haft det myys! Jag längtar tillbaka redan.. <3



puss :)



vi tycker om och bada ;)



mer bada :D



stranden :)


haha för det där var en klockren bild (a)



gocard :D


go mat åt vi också :)


see yaa!

i morgon drar jag till gotland två veckor,
 ha det så bra! puss!



älskling ska förstås med, vi komemr ha sjukt kul.
puss!

Freeeeeedag!

jaa det är fredag det innebär sova i morgon bitti! jag har jobbat klart nu skönt!
 jag vet inte riktigt vad kvällen bjuder på det får vi se. skriver senare, ska fixa naglarna. puss!

Hellu,

hej idag har jag jobbat igen, sista dagen i morgon! så jävla skönt! årets skämt min pappa sa precis kan du fixa i köket och diskmaskinen, jag har typ plockat i och ur hundra st idag! aah aja är väll bara lyda. i kväll kommer valle hit, vi ska kolla på senaste wallander, najs! min dag har varit lite så där, men men ny dag i morgon. puuuss!

//



ge mig semster!



Längtar tills på måndag då vi enkligen drar till gotland, stockholms veckan super,
men nu ska jag upp och fixa mig in för kvällen. puuss!

saknar dig..


saknar när du håller om mig,
saknar ditt leende, saknar dina kyssar, jag saknar allt!
du har varit borta för länge, älskling kom hem! /F <3

en lång seg dag.

hej, jag kom precis hem ifrån jobbet skönt! jag vet inte varför men onsdagar är så jobbiga. idag har jag gjort massor lite svårt att förklar för någon som inte vet något om det haha. i kväll blir det mys ska hem till elin och äta middag med tjejerna myys! så det kommer förmodligen bli rätt sent men ska jobba i morgon så får inte komma för sent suck! men snart är jag friiiiii :D
hoppas ni har haft en toppen dag. puss på er!




dessa sköningar kommer jag spendera kvällen med,

måååååndag

jag hatar måndagar dom är så himla tröga, haha jag har fått klag av jens att jag inte har lagt in en bild på honom så får väll ta och göra det. jag kom precis hem ifrån jobbet skönt! i kväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, om jag ska vara ärlig orkar jag nog inte göra något över huvud taget, är för trött för det. Förlåt men min dag har inte varit mycket roligare än så här, och jag orkar inte skriva (a) puss!



haha lite små gaybild, ?

i går och idag,

var ju på match och bajen vinner så klart med två ett skönt! Matchen var riktigt bra faktiskt. sprang runt och fota typ hela matchen haha, om man har fått en systemis måste man ju använda den, right? Efter matchen mötte jag elin vid felinos sedan träffa vi jens och tim, vi gick ner och bada på kvällen fy fan va kallt! Och idag har vi också badat med tim jens och deras kompisar, det var lika kallt idag haha. Och jag kom hem för inte så länge sedan. och senare i kväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är faktiskt väldigt trött. man vakna ju 20 över 10 i morse med "alexander kyckling" haha visst elin ? haha aja helgen har varit helt okej. och jag har inte någon lust alls att jobba i morgon! aja bara den här veckan kvar. puss!



  
 
(Klicka för större)

Freeeeeedag!

slut för den här jobb veckan skööööööööönt! I kväll är det tjejkväll som gäller myys! jag hoppas dom är på gång snart för är vrål hungrig! efter jobbet åkte jag och papp till skäriz köpte nya shorts, haha fett glad. jag snacka med älskling i dag, och det får mig att orka med allting. om exakt två veckor får jag se den sötnosen igen så bli grymt kul på gotland med han. hoppas ni alla kommer ha en bra fredag kommer i allafall jag ha ;) pusspåre!


1/7

jag har haft en lååååång dag så ska sätta mig och kolla på tv nu,
 hoppas eran dag har varit bättre än min. puss!



(saknar dig sjukt mycket..)

saknar dig,


Beyonce - Listen


RSS 2.0