håll huvudet högt



monday


Hejsan svejsan! Nu är jag hemma efter att ha varit och tränat och mött alex. Vi har precis ätit middag och nu ska vi se på film, mys! Det blir nog inte en sån lång kväll. Jag är jätte trött idag. PUSS!

Tumblr_ltpu6rombp1r0m02do1_500_large


Kan bli en bra vecka!



mot gymmet!




På väg till gymmet nu är inte alls taggad! Men nu ser vi fram i mot beach 2012!?


dags för lite nya bilder?




Tror jag ska ut med min bästa vän i veckan och ta några nya bilder. Ska till fotografiska på fredag och få lite insperation! Perfekt! Jag har ju ställt upp i några fototävlingar också förra månaden. Jag har inte så jätte höga förväntningar men självklart hoppas man ju att juryn ska tycka om mina bilder!
Foto: Tomas Ivering


12.03



Var i skärholmen med alex igår och fick med mig detta hem fiint! Ska invigas på Onsdag!


what!?


Avicii kommer till Stockholm 3 mars! SÅÅÅÅÅÅ HÄÄÄÄR glad just nu!


höstlov

Hej på er! Jaha då var det första dagen på höstlovet! Jag var uppe tidigt för alex sov här och han skulle iväg och jobba. Innan alex kommer tillbaka hit tänkte jag hinna med att städa mitt rum och gå till gymmet. Ha en bra dag!

Mobil blogg

Hej på er! Sitter hemma hos Martin och kollar idol med pojkvännen och Max å Fia! Riktigt mys! I eftermiddags var vi i lileholmsgallerian och shoppade lite kläder åt Alex! I morgon ska Alex upp tiiiiidigt för Alex ska skriva högskoleprovet. Så duktig är inte jag, jag ska sova! Nej nu orkar jag inte skriva mer på den här mobilen! Trevlig helg! Pöss!

don't cry. Just say fuck you and smile


 


puss!



Nu skiter jag i den här dagen. Ska duscha och vårda mitt hår med en låååååååång inpackning. Vet inte vad som har hänt! Mitt hår har blivit så himla torrt och bläää. Sedan ska jag läsa SOLA sedan studera mina ögonlock inifrån! Tjingeling!


....


41752848_large

Källa: weheartit.com


it's not


Tumblr_ls3y3xaxmy1qmvg97o1_500_large


-


Tjena! Nu är jag hemma igen. Det var jobbigt och tråkigt idag men gjorde det i allafall. Just nu sitter jag och äter yogurt med hallon och banan mums! OCH lyssnar på melissa horn (KÄRLEK)



mot gymmet!


Nu är jag på väg ner till gymmet! Hörs senare!


Onsdag = träffa louise + träning!


Hej! Jag kom inte hem igår sov hos pojkvännen. Men nu är jag hemma jag har precis åkt ifrån Louise. Vi var nere och fikade på cafestugan! Mycket mysigt har saknat henne jätte mycket. När man inte har träffats på länge har vi så mycket att snacka om! Nu ska jag snart äta tidigt middag för att sen gå och träna har abslout ingen lust idag men älskar känslan efteråt och när man vaknar dagen därpå och man känner att det har tagit! Ha en bra onsdag!


teenagers


Tumblr_ln5b0nqtaz1qg4wb2o1_500_large


måndag



Tumblr_lpsu7edy7w1r0rpu2o1_500_large


träning avklarat!


Skönt nu har jag varit nere på gymmet igen och bränt lite onödiga kalorier! Kanon! I morgon ska jag till skolan och göra ETT prov sen slutar jag. värt. Sen ska jag in till stan och äta lunch med tjejerna. Myspys! Just nu sitter jag och kollar på 112 på liv och död med pappa. Ska strax hoppa in i dushen och sedan dejta pedled boken i sängen... Hörs i morgon PUSS!


god natt!





en del gör livet lite enklare genom att bara finnas där



guys

Tumblr_lthgyiygmv1qm22v5o1_500_large


lyyyyycka!




JAAAA! BAJEN ÅKER INGENSTANS!
Nu siktar vi in oss på nästa säsong! FORZA BAJEN! ♥


lördag


Hej people! Igår blev det en idol kväll väldigt skönt. Idag har jag och alex inte gjort någonting alls! Ganska skönt faktiskt vi ska strax gå ut och köpa något gotti till filmen vi ska se! Har faktiskt inget viktigt på hjärtat.
TJO!


Foto: Linda Malmström


-


319096_10150291666747499_586007498_7975358_307366146_n_large_large


jag är ett plåster


293525_280677255290366_231149706909788_984784_1778221649_n_large


david guetta




Sitter och dunkar David Guetta (som vanligt) och det är fredag ffs!
Idag ska jag bara ta det lugnt. Alex och mamma kommer snart hit och vi ska äta flygandejakob MUMS!
Idol i kväll också ska försöka knycka tven så fort som möjligt! Vi har en del amatör tv tittare här hemma som ska kolla på dobidoo på fredag kvällar. INTE OKEJ. Ha en bra helg folket!


i morgon gäller det!




I morgon måste vi bara VINNA VINNA VINNA! Jag är nervös.
Foto: Linda Malmström


regn regn regn...

åååh kan det sluta regna !?

-

Tumblr_lt9riklul11qbpwzeo1_500_large

trött tjej.

Nu är jag hemma ifrån gymmet igen. Vart mycket ben och armar idag, skönt! Strax ska jag hoppa in i duschen har köpt en ny hårinpackning, måste göra något åt mitt hår det är torrt som ett sandpapper! Klockan tio har jag bokat tven! hare gött! PUSS!

DISS!

Idag har jag fått lära mig något som stör mig SJUKT mycket. Vet ni att minst 500 personer i Sverige varje år dör av PASSIV RÖKNING!? Och det här är väl verkligen inte okej? Om en rökare dör av rökning så är det upp till han/henne. det står för fan på paketet RÖKNING DÖDAR om man inte är helt IQ befriad förstår man att det är skit man stoppar i sig och man kan dö av det och då kan man ju inte bli förvånad om man blir sjuk senare i livet, men det är upp till dom. Men om jag skulle bli sjuk pga utav någon annan röker skulle jag bli galen! Jag vill ju inte ha skiten! Och man kan inte undvika ciggarettrök i dagens samhälle folk röker överallt! Ni som röker, en anlening till att sluta röka kanske? eftersom ni bidrar kanske till någon annans död. Dagens goda gärning att ge er en anlening till att sluta röka eller hur? Jag skulle inte kunna ha det på mitt samvete i allafall.
Snälla fimpa för andra och ditt egna bästa!
(det är vad jag tycker sen finns det ju självklart andra som säger i mot...)

skit väder..




Allt ser så fruktansvärt grått och tråkigt ut på hösten. Jag tycker denna bild är helt sorglig men finns dagar jag känner för det också. Foto: Linda Malmström


älskade storstad







Foto: Linda Malmström


hmm..


Orkar jag gå och träna idag också? Ska träna i morgon direkt efter skolan också. Duktig tjej. Men hmmm NEJ nu går! jag tack bloggen att jag kan se hur jag själv tänker och du får mig att göra grejer! Nu åker tränings kläderna på igen. Hörs senare PUSS!




inspiration


Tumblr_ltd56o70vr1qd856ao1_500_large

Källa: Weheartit.com


aaaah

310762_2317289944724_1623758270_2266456_948097996_n_large


ibland känns vägen väldigt lång..




Foto: Linda Malmström


-




Foto: Linda Malmström


dööööd


Nu är jag hemma igen efter att ha varit nere och kört sten hårt på gymmet. Är helt slut. Ska snart hoppa in i duschen och sedan direkt i sängen och dejta filmkunskapsboken. Filmkunskap var inte alls lätt och kanske inte det viktigaste man kan lära sig men det funkar! Godnatt people!


behövs ingen rubrik!

Tumblr_louzfus1ai1qihyqro1_500_large_large


bild bevis!


Jag och fia brukar alltid snacka om att killarna vi umgås med markus,alex och max ALLTID har så mycket att prata om alltså dom pratar med varann HELA kvällen medans jag fia och camilla får sitta och snacka! Dom är sååå osociala! Och detta håller ju såklart dom inte med om! Tyvärr boys se själva!



Jag och Camilla är beredda på bilden medans sociala klubben brevid snackar dynga!


don't


300652_265801383448631_152875684741202_1004270_4944247_n_large


nobody


 
Tumblr_lrvijpkuuq1r2843eo1_500_large


mot gymmet!




Ombytt och färdig! Ska ner till gymmet med mami! Hörs senare! ♥


21:00



graaaattis




Graaattis till körkortet kompis!! :D


miss u



gillar du mina bilder ?


I så fall hjälp mig i metrophotochallenge. Det ända du behöver göra är att vara inne på Facebook samtidigt som du är inne på metrophotochallenge och sedan gilla mina bilder! På http://metrophotochallenge.com Du skriver in Gurkan i sök rutan och då kommer mina 12 bilder upp! Tack i förhand!


(ett av mina bidrag i år)


LOVE




Foto: Linda Malmström


mys kväll




Valle kommer hit runt sex och då ska vi äta middag! Sedan OM det har slutat regna så ska vi gå på en PW! Och klockan 21.00 är det desperata! Kanon! ♥


sööööndag...




Bläää idag har jag inte gjort någonting. Vaknade upp hos alex trött som fan men det kan jag bara skylla på mig själv! Jag var hemma runt sex och efter middagen gick jag på en PW för mig själv och fy va mörkt och läskigt det är ute nu även om klockan typ bara är sju? Att alltid sitta bänkad framför efterlyst och trava runt i skogiga Rönninge är väl inte det smartaste jag har gjort, men skönt va det! Prövade "rumpskorna" mamma har köpt, bra grej det dära! I morgon ska jag på bajenmatch med Alex. Hörs i morgon godnatt! ♥
(mina kycklingpjamasbyxor är på sin plats, charmigt!)


ååh lycka!


MINA SKOR LIGGER PÅ POSTEN! Ska springa ner och hämta dom NU NU NU!


en bild kan säga mer än 1000 ord


Tumblr_lsp6effyfj1qkodleo1_500_large


fredag




"Nobody said it was easy"


läskigt!




Kolla på dom 3 prickarna ovanför näsan i 10 sek, titta sen upp i taket i 20 sek så får du en överraskning..
KOMMER INTE KUNNA SOVA!


fredag i morgon!




Fredag i morgon wooho! Helgen känns ganska lovande! I morgon blir det en dega kväll och på lördag blir det utgång med fina vänner och pojkvän! Och på söndag ska jag sova som en sten och sedan kanske träffa valle! PUSS!


bläää på sverige




Ta mig tillbaka snälla ?


-


Imagem+2_large


TRÄNAT!




Bläää sjukt trött efter att ha varit nere i gymmet ikväll! Duktig tjej!
Nu ska jag hoppa in i duchen känner mig lagom fräsch!.. Godnatt! ♥


mördar klackarna beställda!





Woooho! Nu har jag beställt dom! Klack på 15,5 cm! Men platon är 5,5 så det här fixar vi!
Jag hade ett litet ilansproblem.. jag behövde ett par skor man kunde gå ut på krogen i, sandaletter är för kallt nu!
Ååå vill ha dom här NU NU NU!


16.40




"Det gör ont men gå ändå, du kan alltid vända om"


foto




Vart ombedd att fota dessa små gullungar igår! Är ganska nöjd med resultatet MEN blixten var inte min bästa vän när jag skulle fota!
Foto: Linda Malmström


godnatt!




Blääää på den här dagen! Och ännu mer bläää i morgon då det är måndag morgon!
Men nu kör vi denna vecka också! Godnatt!


haha när linda har en dålig dag


Tumblr_lpozk8oorz1qeyu8fo1_500_large

Jag lovar att det här en parodi på mig!


-


Tumblr_lsiser1z071qfdwsio1_500_large


vänner



Standing Where You Left Me



film




Har precis kollat klart på Killers! Riktigt bra film det dära!


kvällen är räddad




Lyckan som uppstår när man har glömt bort att älsklingen hade köpt tidning till mig!


bloody sunday..




Hej people! Nu är det söndag.. Denna dag är så sjukt onödig. Just nu ligger jag i sängen och tinar upp mig för jag har åkt moppe ifrån sätra precis. Igår var jag och alex hemma hos leon och åt tacos det var grymt gott! Jag lyckades självklart somna i soffan innan tio.. Hatar att somna och vakna och inse att man måste ut i kylan för att komma hem. Nu ska jag kolla reprisen på top model! PUSS!


lördag




Hej på er! Idag ringde klockan 06.30 för jag skulle upp och jobba. Jag skulle åka moppe till jobbet och när jag kommer ut kommer jag på att det är 4 GRADER! Piss kallt var det! Fy! Alex följde också med så lämnade av honom innan jag åkte till jobbet och sen när jag är 2 min ifrån jobbet står två polisbilar längs vägen och jag panikar sönder haha! Fick blåsa i en sån där alkoholtest grej och jag klarade mig fint! Och fick åka vidare! Varför blir man så nojjig så fort man ser snuten? Han var så trevlig så! Jag jobbade i allafall från 8 till 4. Nu är jag hos älsklingen och vi ska strax gå hem till Leon och äta, det ryktas som tacos! mums! Ha en bra lördag mina vänner! Tjingeling ♥


spexfoto!






KOM I FORM TILL FESTASTE festen på "ett ställe" 24/4!

Ni fattar grejen eller hur? Hahah kände mig as snygg i mammas onespiece och kunde som mage! Tyvärr är ju det här iphone bilder. Jag lägger upp den riktiga bilden så fort den kommer ut!


stress!


Idag hade vi spexfoto i skolan och vi skulle vara dära 8! För vi skulle göra i ordning allt. Jag hade satt min klocka på 06.00 för att kunna fixa mig i lugn och ro eftersom vi skulle ha enskilt foto också. Lugn och ro vart det ju inte direkt. Jag vaknar 07.30 och då måste jag entligen börja gå till tåget för det tar en kvart att gå. Så jag slänger på mig ett par jeans hinner inte byta tröja så springer i väg i pjamaströjan underjackan och springer iväg hann inte ens kissa! Så på en kvart har jag hunnit gå upp sätta på mig,packa och springa som en idiot till tåget men jag HANN! Tänk om jag hade missat spexfotot !? hade aldrig förlåtit mig själv och mobilen hade inte heller förlåtit sig själv om man säger så! Nu är jag hemma och nu ska jag bara ta det lugnt! Ha en bra helg!


nu till det roliga..




JAG SKA ÅKA TILL LOOOOOONDON! DEN 7/12!
Verkligen inpuls! jag julia och linnea snackade om London igår hur kul det skulle vara. och idag har vi bokat haha! så jag emelie julia och linnea drar och shoppar i LONDON i december ååååååh längtar!!


framååååt sverige!




Nu ska jag bänka mig framför tven med pappa och se på fotbollen!


i'm

Strong-text-typography-favim.com-164651_large


snyggt i höst




Skulle kunna gifta mig med dom där skorna, man ska nog slå till.


tröttis




Sitter och myser i mina väldigt charmiga kyckling pjamasbyxor! haha! Nu luktar det mat, hungrig som tusan! Hörs senare, tingeling! OBS i kväll kanske jag skriver något jääääääääääääääääätte kul! Vänta så får ni se. Är helt pirrig i magen!


nu är det jul igen




Dom säljer redan julmust, herregud gick i shorts för ca en månad sen! Tiden bara rinner iväg!


sur..


Jag har precis gjort klart en bild med höstens nya grejer och så funkar det inte att ladda upp bilden! Lite halv jobbigt sådära! Kanske fungerar senare i kväll! PUSS!


pressad av tid




GODNATT!


från i måndags till tisdags kväll..


Tumblr_lq6sjmeacp1qi64mio1_500_large


borde ta tag i mitt rum i kväll..




Enligt min mamma och pappa: Det ser ut som ett "bombnerslag" i ditt rum. Det ordet använder pappa ALLTID om mitt rum är stökigt. Så kanske ska ta tag i mitt BOMBNERSLAG pappa? ;) haha PUSS!


....


 

"mitt hjärta är ingen leksak, bara så du vet det"


onsdag

"Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå"

woooho!




Nu är den fixat! Min livs dyraste mössa! 1001 kr blev det! Unnade mig kashmir mössan med swarowski sten! fiiiiiiiiiin! :D :D :D <3


ibland känns allt lite snett och skruvat




Det är nog jag som är lite skruvad och är ute och cyklar lite snett.


hemma match i morgon!


 

I morgon måste det SMÄLLA! Jag kommer vara på plats i klacken i morgon!
Detta blir nog den sista matchen för denna säsog! Kom igen nu BAJEN!


söndag.




Hej! Nu är ännu en helg slut. I fredags hade jag mega tråkigt låg i min ensamhet och kolla på skräckfilm inte det smartaste jag har gjort när man inte har sovsällskap. I lördags var det utgång för att fira Elin! Kvällen blev lyckad men det blev väldigt sent! Jag och alex öppna inte ögonen framåt 2 idag. Idag har vi bara varit och storhandlat så har min helg sett ut. I morgon börjar jag veckan med NK prov! woho! Men ska nog gå bra har pluggat massor! Det var väl allt! Tjohej!


RSS 2.0