hoppsan hoppsan,

förlåt för jag inte har skrivigt i helgen och ska sova nu men
 skriver i morgon när jag kommer hem från lottie, puss!

stockholm,

tjaa, just nu så håller jag på att göra pasta sallad för sedan dra i väg till stan med alex och elin, alex är på jobb möte men vi ska träffa han i stan senare, i kväll ska vi sitta nere vid vattnet och ha det mys, du håller pastan på att kocka över, ses på stan puss!

HIF - AIK

kan inte gå på matchen i kväll men den ska köpas på tv,
vi får se hur det går för bajen för aik är heta i år..
Matchen ska ses om typ tio min super, puss påre!


tv time!

nu är det desperata! See yaa!


honey är sjuk,





krya på dig hjärtat! <3

en helt vanlig tisdag,

Idag har jag varit på ungdomsmottagningen och efter det var jag med valle, och nu har jag precis pluggat klart tills i morgon suuuck, i morgon ska jag åka in till globen och träffa farfar brait brait. Min dag har varit helt okej, puss!





vad tycker ni om kvaliten i min nya kamra?
bättre än det handra huh? ;D

Heey people,

i går kväll var jag ute med Elin vi var ute och muppa oss med min kära moppe sen när vi hade försökt åka till sätra och misslyckades så åkte vi ner till rönninge parken och satt i kvälls solen i gräset, myys! det är så skönt att det har blivigt varmt igen.


My baby ;D



min bästa vän hah, tack p & m (a)<3

Birthday weekend!

Tjoho! förlåt för en dålug uppdaterning, men nu är jag tillbaka i fredags kommer fjorton stycken vänner hit vi åt god mat och umgicks, det var riktigt mys! Jag fick en massa söta presenter ny hammarby tröja och halsduk tre tröjor smycken med mera. I lördags var jag alex elin tim markus camilla och jens på hammarby-halmstad 0-0 vart det, fan. och i söndags fyllde jag år JAG FICK EN SYSTEMKAMRA!! haha överlycklig, mormor och morfar var här och fika sedan åkte jag och alex ner till berga och kolla på vasti när han spela match och då passade jag på att fota en massa. min helg har varit super duper! Puuuss!  

 


natti natti,

jag ska nog försöka sova lite nu, för det lär ju bli en låång dag i morgon, men som jag också ser fram i mot väldigt mycket jag ska försöka skriva i morgon medans jag stressar runt här, sov gott puss,

 

daaaaaaaaaaamp!

jag hade precis skrivigt ett inlägg och så försvann det! Ahh! J
ag har i allafall städat klart nu skönt! i kväll händer nog inte så
mycket mer än att jag ska umgås med kära datorn, pusspåre!


Heey,

Heej jag sitter här och försöker lära mig "om du lämnar mig nu" med lars winnerbäck på gittar pappa har hjälp mig, men mina lösnaglar ger min lite problem haha. Jag borde städa eftersom det kommer massa folk i morgon, Nej ärligt jag måste fortsätta, ha en bra kväll, puss påre!


godnatt,

nu ska vi sova natti natti,


inget illa mot er blondisar,

-Varför har blondiner blåmärken runt naveln?
-Nej.
-Blonda killar är heller inte så smarta.

jag tror jag och elin börjat bli trötta för
denna var grovt rolig, haha <3

Tjoo,

Heej som sagt det vart en sen kväll i stan kom inte hem förns runt elva tiden, jag och ellin hitta på en massa skoj i stam först åt vi middag sedan kolla vi runt i stan köpte lösnaglar tex, det där spelet jag som jag skulle köpa fanns inte suuck! Efter alla affärer hade stängt alltså klockan sju så åkte vi in till gamla stan och satt på ben & jerrys glass bar i kvällssolen var riktigt mysigt, efter det så gick vi till slottet och snacka med dom som vakta slottet dom tog tydligen lumpen dom skulle stå där hela natten, kuuul not. Sen satt vi nere vid vattnet och fota och sedan åkte vi hem och nu har vi precis fixat mina naglar blev riktigt nöjd. Mer än så händer nog inte idag. puuss!

 

-


ska köpa lösnaglar på depend i dag korta beiga så det
ser mest naturligt ut, super va? puss!
 

new coulers!


Hellu!

förlåt att jag har varit dålig på att skriva dom senaste dagarna men jag det har hänt så mycket och har haft så himla mycket plugg. I dag har det inte hänt så mycket och kommer säkert inte att göra heller men efter plugget ska jag och Elin dra in till stan och köpa lite grejer lösnaglar "jag har aldrig" spelet tänkte ha det på fredag då massa människor kommer hem till mis, myyys! Jag och lilla elin ska även äta i stan så det kanske blir rätt sent. Det är bara tre dagar kvar tills lilla jag fyller sexton haha. Ses på stan, puss


ibland är det fan skrattretande,

...


sagoland,



jag kan verkligen inte tröttna på den här låten,

Heey,

Heej nuhar jag tagit datan igen (a) jag och alex var ute på en promenad och åt glass, myys.  I kväll ska vi till christine och äta middag och kolla melodifestivalen och sedan ska jag och alex gå hit igen. Tidigare på dan tror jag att vi ska vara med markus han är på väg hem från flickvännen sin nu. Jag hoppas påen riktig mys kväll, see yaa! puss,


yesterday



Gårdagen haha, ursäkta bildkvaliten, puuss!

Hello!

Heeej just nu sitter jag hemma hos alex han är ute med spike, i går kväll var det en super kväll vi kom hem runt tolv, och idag vet jag inte riktigt vad som händer vi får se, see yaa puss!

shower!

Nu ska jag gå och duscha skönt serru,
godnatt på er, puussen!


tomorrow!



I morgon i morgon, emd och måns haha (a)

Hello!

Tjaaa förlåt det har varit dålig uppdaterning på länge.. men jag har haft så mycket för mig. I dag har det inte hänt så mycket jag dampa på en lärare i skolan och thats it, efter plugget så var jag och fika med louise josse och valle, myys! och precis nu har jag pratat med alex, haha jag skrattar fortfarande, - du hatar mig -okej! haha. I morgon ska vi dra in till kungsan typ jag julia josse elin valle alex markus och camill najs najs, emd och måns kommer omg omg hahah, innan ska vi typ käka donken och sedan gå och ta dom bästa platserna i kungsan daaah!  men jag skriver igen sen, puuuussen!

 
ge mig sommar!

see yaa!

Nu ska hjag dra ut, skriver nog i morgon igen,
p.s kom i håg att det är ballar av stål i kväll,
puussen!

Linda som brandman ;o



hahaha jag på pappas jobb,
vad tycker ni ska jag sattsa på att bli brandman!?

Lily Allen - Fuck You


i kväll,

I kväll vet jag inte vad som händer men jag tror det blir en sur/ledsen promenad för mig själv,
måste rensa skallen lite känner jag.. Hoppas ni kommer ha en bättre kväll än jag. puuussen!


love hurts,



lyssna bara, vidion är helt fuckt up, puss!

Linda har tråkigt,

 



jag vill bara härifrån, vet inte vad jag ska göra
 just nu sitter jag och gosar med kissemiss, puussen!

i'm back

Nu är jag hemma igen, i dag i skolan var det så jävla trist tråkigare än vanligt, men det kan ju kankse bero på en grej också men men. I allafall i helgen så var jag ju i göteborg det var kul kul vi shoppa varje dag och i lördags var vi även på liseberg.

Helgens inköp:

Tröja
skor
strumpbyxor
stor axelväska
liten axelväska
jeans leggings
kofta
jeans jacka
trosor
midjekjol
bikini
hårspray

jag har säkert glömt något men jag tror det var allt super va?
tack mamma! <3

du vet vem du är,

Du vet att jag alltid kommer att älska dig,
kom i håg det!

Tjoo Stockholm!

Nu är jag hemma igen jag var ju i göteborg i helgen hae köpt massor med nya grejer, tack mamma! Vi var på liseberg i lördags och åkte grejer haha det var super kul. Just nu sitter jag i skolans data sal har rast, men jag skriver mer om helgen när jag kommer hem. puuussen!

tv-time,

nu börjar fråga olle strax, see yaa !


ta mig tillbaka!



Om jag säger att jag saknar något, menar jag det! Den där månaden
var det bästa i mitt liv, tror jag aldrig har mått så bra någonsin!

L <3 L



Louise Lindhe du är som min syster vi har känt varann sen blöjan vi kan varann in och ut,
 jag finns alltid för dig, jag älskar dig gumman och det vet du!
 <3

mums!



Kolla vad jag och älskling gjorde i söndags, det är ju ganska nyttigt om man
tar bort glassen, haha (a) puussen!

dagens,


Så himla braa!

Hello!

Idag har det inte hänt så mycket i skolan en helt vanlig tråkig dag helt enkelt. Efter skolan så var jag med valle vi bakade en jääte misslyckad kaka som vanligt alltså hahah. Vi har fotat typ fyra hundra bilder också haha nej jag överdrev 29 var det visst. Valle gick precid hem, i kväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men klockan tio är det i allafall fråga olle så himla klockrent program! Det är så himla fint väder i kväll det som det vill att jag ska gå ut och gå eller nåt haha (a) får se men jag tror jag går ut och rensar huvet lite i allafall, kan vara bra just nu. Asså herre gud va mycket jag saknar alex! Och jag åker ju till göteborg på fredag så kommer inte se sötnosen på jätte länge! Vi skulle gå på hammarby-kallmar i dag men båda hade så mycket att göra i skolan, så vi ses förmodligen nästa fredag, just det! Då är der rixfm i kungsan! EMD ska vara där och måns och dom haha super! Hoppas ni har haft en bra dag puuussen!


Haha för vi är världens största nördar, jag älskar dig gumman! <3

Födelsedags present!?















Jag ska nog önska mig denna när jag fyller år,
min mobil börjar bli konstig, hoppas jag får pappsen
till att köpa den till mig (a) <3

snälla ta mig härifrån!



plugg plugga plugg all den här jävla pluggandet asså jag tror jag går sönder snart!
Jag vet att det bara är fyra veckor kvar med jag håller på att ge upp känns det som..
Nej jag ska inte säga så! Efter regn kommer solsken, visst!?

Linda har en dååålig dag!

I morse var jag hur trött som helst! Sen när jag var på väg till skolan kom jag på att jag glömde mobilen så jag gick tillbaka igen och sen när jag skulle hämta den hitta jag den inte så fick gå till skolan utan mobil vi hade nationnel proven i mate direkt på morgonen så hade inte tid att leta, jag han inte ens klart provet i morse det var i för sig t uppgifter men man tappor ju väldigt mycket poäng där i allafall, Sen efter lunchen skulle jag och Louise sjunga upp för våran musik lärare man skulle framträda och det skulle påvärka vårt betyg bra som vi är fick vi mvg det var väll det som var det bra med dagen. Men på slutet av dagen fick jag veta att jag har fått en till igvarning i no, asså shit no är inte min grej! Såska skriva omprov igen suuuuck! Så nu har jag hur mycket som helst att göra! Jag jag som redan tycket det! Så nu känner jag bara hur min panik är på väg att bryta ut.. Och just det blir ingen tyskland/greklands semester great.. Allt går åt skogen just nu, fan fan fan!

 
som sagt linda har en vääldigt dålig dag..

Heey,

Just nu är jag hemma hos elin vi har precis ätit middag det vart tacos mums! Senare i kväll ska vi dra ut och köpa dricka till nationella i morgon, har c delen i matte i morgon suuuuck! aja det får som det går, puuuss!

  
Efter som vi är typ bääst, see yaa! <3

<3



Endel betyder mer än andra, så är det bara.

När ingen vet,



"När ingen vet, när ingen ser
din ensamhet
När ingen anar det som sker
när ingen vet
När ingen andas mot fin hals
när ingen håller dig hårt
då är det kallt
Det är tomt när ingen vet"

godnatt<3

Jag vet inte om vi ska dra snart, men men skriver i morgon, puussen!



miss miss miss..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/827633/images/2009/berlin_29568095.jpg

Berlin snart ett år sedan, tiden går så himla fort,
förhoppningsvis åker jag dit snart igen i allafall,


right ?

Efter regn kommer solsken <3



Heeey

Heej just ni sitter jag hemma hos markus alex kollar på tv och Markus ska gå och möta Ante och gissa vem som passa på att ta datan då? jo jag (a) haha. I dag jar vi gått till sätrabadet och gått en jätte låååång promenad, bra va? I kväll så har vi kollat på tv och lirat lite fotboll skoj skoj, när ante kommer vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på vi får väll se, hopppas ni har haft en bra dag, puuuss!



RSS 2.0