godnatt!




Godnatt! ♥


don't cry. Just say fuck you and smile



en bild kan säga mer än 1000 ord






hope for everyone


November-26-2011-17-58-10-screenshot20111126at1_large


sant sant


Tumblr_lxi3c8ewb01qaodr1o1_400_large


sorry for party rocking





nytt


CHRISTIN TOP

Top från Cubus, den är jätte fin i ryggen med en rosett! Kan lägga upp en bätte bild senare.
 Snodde denna från cubus hemsida!


sunday

397121_333428576667957_258327450844737_1408252_505704798_n_large

godnatt!




GODNATT..! ♥


galet fort


 

Tiden går så läskigt fort! Detta är typ ifrån ettan alltså typ bara två år sedan och känner knappt igen mig själv!


23:02




Halloj! Jag har haft dålig uppdatering jag vet! Idag har jag varit i skolan. Va ? På en lördag? Japp för vi hade öppet hus. Det är väl inte en jäkel som kommer börja på Sjödal om man märker att eleverna måste vara där på lördagar eller ? Skämt och sido det satt två stycken på våran lektion kändes väldigt värt. inte. Efter skolan drog jag och Julia in till stan och hittade exakt ingenting. depp. Nu i kväll har jag ätit godis och kollat på gladiatorerna med m&p, jäkla bra program det där ;) I morgon ska jag till Ikea med min favvokille och kolla möbler till hans nymålade rum som vart skit snyggt!  


lördag


Tumblr_lyh165lmvn1qiseh8o1_1280_large


en jätte bra dag!


Idag har jag varit med min bäste vän på Style by Tyra öppningen i stockholm och kom precis hem! Det var hur kul som helst! Vi träffade några sköna typer i kön och så fick vi även goodiebags woho! Var kanon grejer i också kan visa i morgon vad det var! Vi fick även en bild med Tyra haha. Och den kommer inte synas på bloggen! Köpte även i butiken ett halsband och två ringar kan lägga upp bilder senare!



Så här trött är jag just nu och tänker gå ögonaböj (som mamma säger) till sängen och läsa lite i min bok sedan sova några timmar innan man ska upp till skolan igen woho... Men i morgon är det ju freeedag! Från den ena till det andra kolla bilden till och med mina lockar har hållt idag fast jag har stått i snö i en kö i tre timmar! Måste vara min lyckodag!


torsdag




Boys, if you don't look like Calvin Klein models, don't expect us to look like Victoria's Secret Angels!

hej gymmet!



onsdag

Tumblr_loou1jscn01qkvbtio1_250_large_large


tisdag


 

"så stor och stark på dagen men så liten mitt i natten"
Godnatt..♥


vinter försvinn!








Vill ha vår nu!


grattis!




Idag säger vi graaaattis till Louise som har tagit körkort idag!! Vi åkte första turen tillsammans till skärholmen där jag köpte lite grejer som behövdes! Är så stolt över dig Louisefis! ♥


Livet flyger iväg




Det är redan en månad sedan det var julafton. en månad !?
Tiden går onödigt snabbt..


stronger




What doesn't kill you makes you stronger

no


  

396049_335273656494340_289243177764055_1114379_374972329_n_large


superstars




My mama told me when I was young, we are all born superstars.


BAJEN <3

Längtar tills fotbollen börjat igen! Då är det vår och går mot sommar!



Bästa med denna video är att jag och alex är med haha!



Det här var den sjukaste matchen på hela året. Höll på att kissa på mig när hela läktarn expodera med bengaler och raketer!
Erkänn att det vart en riktigt grym video? ;)


lördag


Hejsan svejsan! Igår var en skön fredag. Jag slapp min sista lektion så slutade hyfsat tidigt så åkte in till stan och möte Alex, vi letade runt efter jeans till honom och hittade ett par till slut! Vi gjorde även middagen igår vi gjorde dumplings vart faktiskt ganska lyckat! Senare på kvällen spelade vi "med andra ord" men mamma och pappa haha så kul! Idag har jag mamma och pappa vart inne i stan och kollat runt lite och nu sitter vi och väntar på att gladiatorerna ska börja! Ganska skön lördag! I morgon ska jag hem till Alex och hjälpa honom att måla om hans rum! Ha en bra kväll! 
 

Det finaste jag har ♥


home alone

374777_309846325722207_100000905271229_946061_1401485455_n_large


torsdag


Hej på er! Idag har det varit en lång dag alltså en sån där jätte lååååång dag! Först var jag i skolan till halv fyra sen direkt ner till gymmet och träna sedan hem fort som satan och skriva klart ett skolarbete! Men nu kan jag andas ut. jag är klar med allting idag eller och jag måste ta en sväng förbi duschen bara! Sedan ska jag krypa ner i soffan i min onepeace!



PUSS!


every teardrop is a waterfall




Foto: Linda Malmström


love hurts sometimes




Foto: Linda Malmström


jag sa aldrig att det skulle vara lätt. Bara att det skulle vara värt det.



jag går i dagar i tröjan du hatar




"Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna. Nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan och jag går i dagar i tröjan du hatar"
Träffade ju Norlie och KKV på grönan i sommar haha jag och julle tog ju såklart kort! Men *host* snygg varning till vänster på bilden va !? 


en liten fråga bara







VART TAR ALLA HÅRSPÄNNEN OCH TOFFSAR VÄGEN?
Vi måste ha ett monster här hemma som käkar upp dem!
Känns inte som man gör något annat än att köpa hårspännen!


Don't look back in anger



nope sorry!


Tumblr_ly03mxgwth1r9u5p5o1_400_large


prommis!


Ska gå ut på en lång promenad med Elin mys!



Du betyder mer än vad du tror! ♥


duktig tjej


God morgon! Jag sov hos bäste vän i natt och hon började ca en timme tidigare än mig så nu sitter jag i skolan och skriver på ett arbete. Trodde man aldrig va? I dag ska vi arbeta med projektarbetet hela dagen. Vi ska upp till Norrland och gemnföra fördomar om stockholmare och Norrläningar. Vi åker v. 6. Efter plugget ska jag hem till Johannis och umgås, mys! Och i kväll ska jag ner och träna på gymmet! Fullt upp idag alltså! vi hörs senare i kväll! Puss!


se den bara!



19:25




Tumblr_lwbmg24lgr1r45qfao1_500_large


avicii




Ni har väl inte missat att Avicii har släppt en ny låt!?
Åh tagga ännu mer till när han intar globen i 3 mars!


riktiga Kärlekshistorier




Foto: Linda Malmström


Hejdå äckel måndag

´


Nu är det dags att gå och läsa min nya bok jag har börjat på och sedan försöka sova några timmar!
Hörs i morgon, GODNATT!


skratta åt livet




"Skratta åt livet innan livet skrattar åt dig"


dålig dag + träning!


Idag har det inte varit min dag. Jag kom precis hem efter att ha tränat. Körde afrodance men bästa vän och efter det körde vi även lite armar. Nu sitter jag och kollar på "mammor och minimodeller" stackars barn alltså.. dom rakade benen på en 9 årig tjej. När jag var 9 satt jag fortfarande i sandlådan. Hjälp vart är världen på väg?


Ångest

Hej på er! Ikväll har jag och Alex varit hos hans pappa och ätit middag det var riktigt mysigt! Just nu håller vi på att somna båda två i soffan men vi måste se klart på filmen vi börjat på. I morgon börjar jag 09.15 och det är mer ångest i magen än vad det brukar, blää. I morgon klockan 7 ska jag på afrodans med Valle, ser fram i mot det! Nu ska jag nog gå upp och försöka få några timmars sömn. Godnatt på er!

favoriter just nu





söndag




Tumblr_lxifqpsmu51qel7o8o1_500_large


Lördag morgon

God morgon! Jag ligger fortfarande i sängen så det ska vara en lördag tycker jag! Alex dock gick upp för 20 min och är ute och springer men har tränar 3 gånger denna vecka så följde inte med. Idag ska vi nog åka och kolla färg till Alex rum han ska nämligen måla om. Senare ikväll ska jag hem till Linnea och ha mys kväll med tjejerna, det ser jag fram i mot! Nu ska jag nog börja röra mig uppåt! Hörs senare!

idag är en bra dag!




Idag är det en bra dag! Jag har varit nere och firat min söta mormor idag för hon fyller år idag! Sedan ner till gymmet och träffa bästa vän och sedan fick jag veta att jag fick VG i svenska B. woho!


död




Kom precis hem i från gymmet. tredje gången denna vecka, hurtigt! Men hinner inte träna mer denna vecka! i Helgen är det verkligen fullt upp fast med roliga saker! I morgon ska jag på bio på lördag är det tjejmys hemma hos linnea och på söndag är det middag hos alex pappa han ska lära mig göra dumplings mums! så himla gott! btw skorna jag köpte för ett tag sen är hur sköna och bra som helst! Hade inge mer på hjärtat nu!
TJOHEJ LEVER PASTEJ!


godnatt!



godnatt!




I morgon ska jag vakna på rätt sida! Godnatt!


22:30


Jag har gjort som alla andra "ha ett nyårslöfte" ska försöka vara lite mer nyttig på vardagarna. Idag har jag en riktigt dålig dag. Så gick jag och kolla i skåpen hemma så hitta jag en påse marshmallows i skåpet och precis när jag ska stoppa en i munnen så kommer mamma "linda neeej du kommer ångra dig" hahah jag funderade en stund men jag la tillbaka den jäkla marshmallowsen i skåpet igen.


träning




Kom precis ut ur duschen efter att ha varit nere och tränat med bäste vän. Körde med träningsvärk i kroppen sen igår. Vill inte ens veta hur mina ben kommer vara i morgon bitti!


sved



Nu har jag betalat mitt livs dyraste mössa. värt eller ovärt vet jag inte.
Nu är det gjort i allafall!


två nya


Bubbleroom / H Skjorta Vit på Bubbleroom.se
 

Senaste tiden har jag två nya skjortor fått flytta in i min garderob!
Den vita kommer från bubbleroom och den blåa från ginatricot (vet att det är en liten bild)


14:00


229480_10150170307007805_706037804_7371147_1210802_n_large


håltimme


Hej på er! Just nu sitter jag i plugget, har håltimme. ovanligt va ? Jah hatar mitt shcema! Inte direkt någon mjukstart att sluta halv fem med tyska men men. I kväll när jag kommer hem ska jag gå ner till gymmet och träna lite. Jag är fortfarande inte helt frisk men nu kan jag inte vänta längre. Vi hörs senare!

 


stensjön


Hej på er! Nu är det söndag och det är samma sak som Å N G E S T. I morse åkte jag, alex mamma och pappa till stensjön för att bara mysa och ta det lungt. Det finns ingen stress där allt är bara så tyst. Vi grillade krov och marshmallows och satt där vid brasan ett tag. Jag var där mycket som liten med mormor och morfar, mys!






the only

404350_312565125443630_168095249890619_1018288_2111702727_n_large


please


Tumblr_lx2qlpok9j1qfbteho4_500_large


nyår






Slänger upp några bilder från vad jag hade på mig på nyår (sent jag vet) Till nyår köpte jag en glittrig tröja från veromoda och en blå kavaj med paljetter, riktigt cool vet dock inte när jag ska ha den igen. Kavajen kommer från newyorker. Innan tolvslaget var lördagen jätte trevlig med god middag med världens bästa pojkvän och vänner. Efter tolvslaget kan ju diskuteras! Jag och alex kom hem runt fem lagom trötta och ännu mer trötta dagen därpå! Hej hopp!


RSS 2.0