JAG KOM IN!! :D

allt slit men nu så, jag kom in på sjödal!!. Linda är lycklig! :D <3


två veckor och fem dagar kvar..

Heej i morse ringde klockan 06.10 för att jag skulle åka till jobbet suuuck men men dagen var rätt så seg men nu är den klar måndagar är alltid värst. oj jag har glömt bort och säga vad jag hr gjor i helgen i fredags var jag med julia vi fixade med bilder och kollade på film myys! Och lördags var det stan som gällde jag och elin och då köpte jag två nya bekinisar halsband och örhängen och ett par badbyxor till älsklingen. på kvällen åkte jag och elin ut på djurgårn till grönan och åkte en massa och hade skoj!  och i söndags var stora daniel här med sin tjej så dom åt middag här trevligt trevligt. ja det var typ min helg.

Haha gissa vem som ska till gotland under stockholms veckan!? tur ska man ha ibland, niclas fyller arton när vi är där så han lär ju ha kul haha (a) Älskling kommer över till mig på fredagen så det blir super najs! haha sssh men han ska få en upplevelse där han aldrig har gjort förrut.

Nu har jag nio dagar kvar på mitt jobb sen ska jag BARA chilla hela sommaren och så himla trött på att inte kunna koppla av. men snart snart så!

Just det omg får veta om jag kommer in på mitt första val på gymnasiet hoppas hoppas hoppas! Men sidan är typ bombad av alla som kollar så kommer inte in! ah! Aja får försöka senare.

I kväll så ska jat vara med elin och david som jag typ inte har träffat på typ hundra år! Och nu så smsa han mig och sa att han var i stockholms så vi ska typ ner och bada. skönt i den här värmen! Gud vilket långt inlägg det vart. ha det bäst. puss!



haha fy fan asså men elin det var kul  <3

mupp varning!

haha mamma skicka en bild till mig,
asså shit det kan ju inte bli gulligare kolla fötterna (a)
mupp varning på den alltså! puss!


and the reason is you


LINDA HAR EN JOBBIG DAG,

Ja så är det så är inte på skriv humör, sorry, puss!


see yaa!

jag vet att jag har varit dålig på att skriva på sistonde men nu ska jag dra till skärholmen,
för hoppnigsvis hittar jag en present till älskling vi får se. pusspåre!


;D<3






det ska firas med svensk midsommar även om det regnar så det så! Puss!

Glad midsommar! :D



förlåt och godnatt

förlåt för alla tråkiga inlägg men jag är bara så ledsen och förbannad på allting just nu,
ska jobba i morgon också great!.. godnatt i allafall <3


vad ska jag göra!?

det är nu jag verkligen börjar inse hur fan ska jag klara mig utan dig i fem veckor, det är helt sjukt tomt! Jag vet inte hur mycker tårar som har runnit idag, för det första ville jag så hemskt gärna följt med men det gick ju inte.. men sen att jag ska klara mig utan dig, det kan jag inte få in i mitt huvud. Hjärtat jag älskar dig <3


gotland,



eftersom jag inte åkte med till tyskland idag... så ska vi dra till gotland två
veckor med familjen och älskling, och jag har med mig mopppen najs!
pussen!

svensk sommar!



TA MIG HÄRIFRÅN!!

Hello people!

Nu har jag varit hos älskling i två dar, myys. I går när alex var i skolan så var jag med markus hela dan eftersom vi har sommarlov daaah, och i dag så har jag och älskling bara varit hemma och degat klockan typ kvart i ett så körde alex mig till skärholmen för jag tog en buss därifrån till huddninge för jag skulle möta mamma där för sedan åka till flämingsberg för att kolla vart jag ska gå på måndag eftersom jag ska jobba.. och jag ska försöka se det på det positiva sättet jag försöker! Det där sjukhuset var ju hur stoooort som helst! Jag kommer nog inte hitta rätt även om jag ska vara där i fyra veckor, vi får se.

Just det! I tisdags så var jag på lotties student det var kul även om man inte kände så många, jag sa det i tisdags men grattis gumman! puuussen!

har tagit lite tråkiga fotan i dag (a)








see yaa

Nu ska jag ner till farsan och sjunga lite,
han behöver hjälp med någon låt, see yaa!


ni är bäst,

jag vet att vi har sett varann eller endel av oss har sett varann varje dag i tio år, tio år!
Men jag ångrar inte en dag, tjejer jag älskar er!


sommarlooooov!

Idag var det skolavslutning kul men ändo sorligt endel i klassen har jag känt sen när jag var tre så känns jätte jobbigt också, så jar var den som grät mest (a) jag och lousie sjöng "långsamt farväll" och gissa vem som börja gråta mitt i låten? jo jag men det gick ändo bra. Jag fick även pris för "årets kamrat" och det var ju lite kul. Sen efter fikade vi med jordgubbstårta med men louise familj också myyys! I kväll ska vi typ dra ut med brudzen har inte riktigt någon koll på vad vi ska göra, det märker vi. Elin kanske ska sova här, toppen! see yaa puss!






Vill inte,



just nu är jag rädd för förändringar och framtiden.. "please don't leave me"

Tugga svälj trevlig helg!

drar till älskling ska bara duscha, see yaa! <3


BAAAAAL!


















Vi hade som sagt bal i går det var skit kul, visst var våran bil lite ägande !? haha vart kär i den. Vi åt mat och dansa, sedan gick vi till mölle och var där i några timmar så vi kom hem runt två och somna tre, och vi gick upp halv åtta. suuuuck! haha men balen vart i allafall jätte lyckad super! puuuss! 

tisdag,

Hellu idag är det tisdag och idag har jag typ varit sur och arg på precis allt och alla, fråga inte varför. Efter skolan skulle jag ju ha åkt till stan med älskling men morfar fyllde år så kännde att jag ville fira honom, förlåt alex. Och nu har jag kommit hem ska strax duscha för har bal i morgon och håret måste vara torrt tills i morgon för du ska jag ha stora lockar i håret blir nog super, Innan balen ska vi hem till louise och ta en fördrink för sedan ska vi åka med våran rosa cadilac ner till balen, haha så jävla grymt! Jag har precis stukit min klänning, hihi jag lägger in bilder från balen på tordag tror jag för kommen antagligen hem mitt i natten i morgon kväll så du hinner jag inte. Jag hoppas verkligen att balen blir lyckad i morgon.

i morgon blir en jätte jobbig dag! Först ska jag va i skolan till klockan tolbv sedan ska jag ner till ballokalen som är i folkets hus för där ska tydeligen "festrådet" hjälpa till innan suuuuck. vi vill väkk också fixa oss!? Så jag lär få ta moppen hem och dit för att få tiden att gå i hop ah! Aja bara att bita ihop. Jag ska hem till elin innan också för hennes moster ska fixa mitt hår för hon ar varit frisör så det bilr nog tipp topp, så söt att hon ville hjälpa mig, tack!

I kväll är det desperata haha jag kan bara inte sluta kolla på det där programet! Aja men ha det bäst skriver på tordag, puss på er! P.s Alex hjärtat förlåt, jag älskar dig! <3



förlåt dåligt med foton i dag fota i allafall morfar födelsedags blommor,
haha, (a) puss på er! <3

ny dag i morgon,

ska nog göra mig i orning för kvällen,
see yaa, natti natti <3


photos,







en del betyder mer än andra tjejer, kommer sakna er grovt! <3


måååndag,

Hullu nu är det måndag igen,. men ändo känner jag lika bra att köra det sista nu så det blir lov någon gång, eller lov och lov jobb snarare, men det tjänar man i allafall pengar på, katsing! Efter skolan var jag på ungdomsmottagningen det tog typ hundra år men jag var tvungen. efter detåkte jag till sätra för att umgås med lottie det var riktigt kul att träffa henne igen, jag kom precis hem därifrån så det var mys. 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag har du ju inget i skolan, haha så jävla skönt! I morgon tror jag att jag ska åka till stan för att fixa lite inför helgen, Ha det bäst puuss!
 




RSS 2.0